WILLBRANDT
Gummiteknik A/S

Finlandsgade 29
4690 Haslev


Kontaktpersoner:

Mattias Hvass

(Area Manager
Sverige och Finland)
Tel +46 736734090
Fax +45 56872208

Schwingmetall - Premium

no-img

CONTI SCHWINGMETALL standardprogram (Tysk/Engelska) - S10103

Premium-programmet ger lösningar på allra högsta tekniska nivå och uppfyller de stora kraven som ställs.

Produkter i SCHWINGMETALL® Premium-serien:

 • SCHWINGMETALL® hydroupphängningar serie V
  Denna grupp av komponenter lämpar sig för belastningar på mellan 20 kg och 350 kg och är särskilt intressanta där det förutom vibrationer även uppträder störande stötar och där systemets självsvängningar snabbt måste dämpas.

 • SCHWINGMETALL® koniska hydroupphängningar serie K
  De robusta och avdragningssäkra koniska hydroupphängningarna i serie K är med sin höga tvärgående styvhet och hydrauliska dämpning i höjdgående led ypperligt lämpade för upphängning av kabiner till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner, men passar även till upphängning av stora motorer.

 • SCHWINGMETALL® luftupphängningar serie HL
  Dessa upphängningar lämpar sig för belastningar på mellan 40 kg och 550 kg. De ger mycket låga egenfrekvenser. I kritiska frekvensområden förhindrar höga dämpningskrafter systemet från att gunga. En optimal nivåreglering håller kvar upphängningen i samma läge, även vid skiftande belastningar.

 • SCHWINGMETALL® hydroupphängningar
  lämpar sig för stora statiska belastningar vid stor statisk nedböjning. Den hydrauliska dämpningen kan (inom vissa gränser) justeras, så att bestämda frekvenser dämpas, vilket förhindrar att hela systemet, som precis har dessa egenfrekvenser, hoppar upp och ned.

Skriva utSkydd av persondataImpressum